PEČENÁ RYBA PO SEVERSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 750 g jakékoliv ryby (mořské nebo sladkovodní), sůl, citrónová stává, strouhanka, 100 g másla, 1 vejce.

POSTUP PŘÍPRAVY: Ryby vykucháme, omyjeme a osušíme. Pokud použijeme filé, pokapeme ho citrónem a osolíme. Stejně tak ochutíme i ryby v celku. Necháme je chvíli odležet a naskládáme do silně vymaštěného pekáče nebo zapékací misky. Vejce rozšleháme a potřeme s ním ryby. Posypeme je strouhankou a pokapeme rozehřátým máslem. Vložíme do trouby a pečeme asi 3/4 hodiny. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou a kapeme čerstvým máslem. Dočervena upečené ryby podáváme se zeleninovým salátem a s vařenými brambory.



PEČENÁ RYBA PO SEVERSKU PEČENÁ RYBA PO SEVERSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1400 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz